Prekių grąžinimo taisyklės

Prekių pirktų mūsų el. parduotuvėje grąžinimas galimas:

  • Negavus prekės, tokios kokia yra atvaizduota mūsų svetainėje
  • Gavus sugadintą transportavimo metu

Dėl aukščiau paminėtų sąlygų, būtina atidžiai apžiūrėti tik pristatytą prekę ir radus neatitikimus, trūkumus ar sugadintą prekę, nedelsiant kreiptis į mus bei padaryti atitinkamą žymą transportavimo dokumente dar neišvykus vairuotojui. Kitu atveju, grąžinti prekę galima tik apmokėjus transportavimo išlaidas už prekių pervežimus iš Europos tiekėjų iki Lietuvos ir atgal į tiekėjų sandėlius.
​    Pirkėjui užsisakius prekę pagal išankstinį užsakymą internetinėje parduotuvėje www.sodybai.lt, užsakymas pradedamas vykdyti tik tada, kai Pirkėjas sumoka pilną sumą arba sutartą avansą nuo norimų pirkti prekių esančios sumos, bankiniu pavedimu į Pardavėjo banko sąskaitą. Likusią sumos dalį Pirkėjas sumoka gavus pranešimą apie prekės atvežimą pristatymo metu.
Tinkamos kokybės prekių grąžinimui ir keitimui yra taikomos LR Civilinio kodekso 6.362 straipsnyje nustatytos taisyklės. Pardavėjas turi teisę atsisakyti priimti Mažmeninės prekybos taisyklių 17 punkte išvardintų kategorijų, tinkamos kokybės prekes, įskaitant, bet neapsiribojant, baldus, patalynės reikmenis ir šviestuvus. Pirkėjui nesutinkant atsiimti tinkamos kokybės prekių, sumokėtas avansas nėra grąžinamas.
Pirkėjui neatsiimant atvežtų prekių per 2 kalendorines dienas nuo pranešimo apie prekių atvežimą įteikimo dienos, pardavėjas turi teisę pasilikti gautą avansą ar dalį pilnos sumos, iš kurios bus padengiamos transportavimo išlaidos už prekių pervežimus iš Europos tiekėjų iki Lietuvos ir atgal į tiekėjų sandėlius.
​    Pirkėjas, užsisakydamas prekes iš www.sodybai.lt ir sumokėdamas už jį avansą Pardavėjui, patvirtina savo žinojimą ir sutinka, jog tarp pavaizduoto daikto nuotraukose, vizualizacijoje ar bet kokiame kitokiame apibūdinime ir atvežtos arba pagamintos prekės yra galima nedidelė spalvinės gamos paklaida, medžiagos faktūros nelygumai dėl rankų darbo gaminių.
Pirkėjas, pervesdamas avansą, sutinka su sutarties ir užsakymo sąlygomis, prekių kiekiu, pobūdžiu ir jų kaina.

Prekės užklausa